juhani@edeus.fi

0440584264

Kotisivut, yrityssivut, verkkokaupat

Nettisivu­toteutukset Drupal- ja Wordpress-alustoilla

Drupal

Drupal ammattikäyttöön

Tämäkin sivusto on tehty Drupalilla. Drupal on avoimen lähdekoodin sisällönhallintajärjestelmä ja kehitysalusta, jonka suurin etu on sen laajennettavuus. Drupal mahdollistaa esimerkiksi useiden sisältötyyppien hallinnan ja erinäisten integraatioiden tekemisen sisällön tai käyttäjärekisterin jakamiseksi muiden järjestelmien kanssa.
monipuolinen integroitavissa tietoturvallinen open source
WP

Wordpress perussivustoille

Wordpress on yksinkertainen ja helppokäyttöinen blogeille ja nettisivuille tarkoitettu julkaisualusta. Sen suosio johtuu etenkin käyttöönoton pienestä kynnyksestä.
helppokäyttöinen helppo päivittää open source

Ulkoasusuunnittelu

Uniikki ulkoasu varmistaa, että sivusto antaa oikean mielikuvan kohteestaan. Ulkonäkö on osa viestintää, ja sen tulee puhutella oikealla tavalla.

Luomme sivuston konseptin vastaamaan määriteltyjä tavoitteita, ja otamme käytettävyyden huomioon.

Sano Ei valmiille sivupohjille.

Responsiiviset nettisivut

Toteutamme internet-sivut responsiivisella tekniikalla, mikä tarkoittaa, että ne mukautuvat kaikkiin päätelaitteisiin. Yhä suurempi osuus internetin selaamisesta tehdään tabletti- ja mobiililaitteilla, minkä takia eri päätelaitteiden huomiointi on tärkeää.

Käyttökoulutus ja ylläpito

Avaimet käteen -periaatteen mukaisen toimituksen lisäksi autamme alkuun nettisivujen käytössä, ja huolehdimme halutessanne sivuston ylläpidosta ja tietoturvapäivityksistä.

Pyydä tarjous